Domotica

Domotica: de nieuwe elektrische installatie

Op zéér korte termijn zijn we met z’n allen anders gaan denken, anders gaan leven, steeds meer worden we energiebewust, voor het milieu, maar niet onbelangrijk…voor onze geldbeugel! De energieprijzen swingen nu reeds de pan uit en dit zal er in de toekomst niet gaan op beteren.

Ondanks dit blijft domotica klinken als een taboe in de oren, men gaat domotica associëren met ‘te duur’, ‘te ingewikkeld’, ‘niks voor mij’….

Een domotica installatie met zonnepanelen, warmtepompen, ….levert een serieuze besparing op van uw energiefactuur, waardoor de kost van de installatie zich op héél korte termijn zal terugbetalen.

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen is het niet onverstandig om even stil te staan bij wat een domotica systeem U allemaal kan bieden.

Er zijn verschillende mogelijkheden, wanneer U bij aanvang van uw project er nog niet uit bent of het nodige budget nog niet voorhanden heeft, kan u de traditionele bekabeling vervangen door SVV bekabeling. Hierdoor kunnen lampen, bedienbare stopcontacten (koffiezet, staande lamp, rolluiken,….)en voedingen rechtstreeks geschakeld worden via teleruptoren of impulsrelais vanuit het schakelbord. Hierdoor kan men in de toekomst éénvoudig overgaan naar een domotica systeem, welke in verschillende fasen, naar ieders wensen en budget, kan gebeuren.

Als erkend domotica installateur bespreken wij graag met u de mogelijkheden en uw wensen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, aarzel niet ons te contacteren.

Maak kennis met het Niko Home Control systeem: klik hier

niko home control