Nieuwbouw-Renovatie

Nieuwbouw

Zowel bij een nieuwbouw als een renovatie is het advies van een vakman belangrijk, KDN Technics adviseert de klant dan ook zodat er een maximum aan comfort uit de woning kan worden gehaald, samen met U worden de wensen en noden besproken en verwerkt. Vervolgens worden in samenspraak met U en de architect de werken opgevolgd en afgewerkt.

Renovatie

Een renovatie is het ideale moment om de elektrische installatie eens grondig na te kijken en er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de hedendaagse normen inzake comfort en veiligheid. Aarzel niet hiervoor vrijblijvend contact op te nemen. Het spreekt voor zich dat de installatie dan conform is met de wettelijke reglementering.

Kleine aanpassingen in een bewoonde woning

Vaak doen er zich kleine ongemakken voor in de elektrische installatie van een woning, bv een schakelaar voor verlichting die er niet is, luidsprekers die moeilijk bekabeld kunnen worden, een verouderde bedrading, te weinig stopcontacten, zekeringen die steeds uitvallen…

Voor deze en nog veel meer problemen hebben wij de oplossingen, zonder veel kap en slijpwerk worden de nodige werken uitgevoerd door een ervaren vakman. Ervaring en materiaal kennis zijn hierbij de sleutelwoorden, als U kiest voor KDN Technics kiest u voor kwaliteit en afwerking.

Kleine werken (renovatie badkamer, keuken, tuinverlichting)

Stel U wil Uw keuken of badkamer renoveren en ook de elektrische installatie moet onder handen worden genomen, ook hiervoor kan U op ons rekenen. Bij KDN Technics krijgen ook kleinere werken de aandacht die ze verdienen en kan U rekenen op een goede opvolging van de werken zodat er geen tijd verloren gaat en U onnodig in de werken zit.

Offertes zijn steeds vrijblijvend en gratis, aarzel niet ons te contacteren.